Tech&IT

Top 10 cele mai jucate jocuri pe Steam de catre romani

A trecut aproape un an de zile de cand am publicat acest material legat de jocurile pe care mioriticul nostru le agreeaza pe Steam. Atunci, ca si acum, clinetii uzuali sunt TF2, CS GO, DOTA 2 sau CS 1.6. Nimic iesit din comun, avand in vedere popularitatea acestor titluri.

Totusi, de anul trecut pana acum s-au mai schimbat ceva lucruri? Se pare ca da! Mai jos, am adaugat statisticile pentru anul 2015 din luna iunie pentru a putea face o comparatie vizuala intre ceea ce prefera romanul anul trecut si ce prefera acum!

TABEL CELE MAI JUCATE JOCURI 2015

Steam in Romania

Tabel Jocuri 2016jocuri steam romania

Se pare ca lucrurile s-au schimbat putin intr-un an, cu toate ca primele doua locuri au ramas neschimbate, DOTA 2 si CS GO ocupand locurile fruntase in clasament, Unturned fiind surpriza de anul acesta, reusind sa surclaseze ca numar de jucatori si ore jucate CS 1.6, un alt joc extrem de popular la noi in tara.

Totusi, Rocket League, Evolve si Euro Truck Simulator sunt aditii noi la acest top, un lucru care ne bucura, astfel diversificandu-se si jocurile pe care romanul le incearca, o paleta mai colorata si mai variata insemnand un gamer mai educat. Este un semn ca piata incepe incet, incet sa se indrepte si catre jocuri mai complexe, cu toate ca lista este formata aproape in totalitate din jocuri Free to Play, singurele exceptii fiind Rocket League, Garry’s Mod, CS si Euro Truck Simulator 2, jocuri care abia depasesc mark-ul de 20 de euro. Cu alte cuvinte, la noi in tara daca vrei sa vinzi jocuri, pretul cam asta este! Cel putin dupa ce ne arata Steam Spy!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button