GamingPC&ConsolesTech&IT

Toonstruck este gratuit pe GOG

Aș zice că plouă cu jocuri gratuite, dar este o veritabilă furtună zilele astea. Pe lângă toate celelalte week-end-uri gratuite aveți parte și de un joc ce poate fi permanent al vostru dacă puneți mâna pe el în următoarele ore.

Pentru a sărbători sfârșitul promoției Summer Sale Festival, GOG oferă gratuit în acest moment jocul Toonstruck. Pentru a-l dobândi trebuie doar să intrați pe acest link, să dați scroll până ce vedeți afișul cu Toonstruck și să îl revendicați. Jocul va fi al vostru din acest moment și până la adânci bătrâneți, ducând lipsă de orice formă de DRM, așa că îl puteți descărca, copia, modifica, altera, re-copia, pune pe un CD, pune pe 625 de dischete, aveți libertatea de a face cu el ce vreți, atât timp cât nu îl vindeți mai departe… cred. E puțin cam nebuloasă treaba aici, și probabil va continua să fie.

Jocul este o încercare destul de a combina un stil de desen animat cu actori în carne și oase, ce are în diverse roluri nume destul de cunoscute de la Hollywood, precum Christopher Lloyd.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button