GamingȘtiri IT

The Division 2 va fi gratuit de mâine

Pentru a sărbători E3-ul, Ubisoft a decis să ofere publicului larg ocazia de a juca The Division 2 gratuit vreme de câteva zile.

Între 13 și 16 iunie aveți posibilitatea să descărcați jocul și să îl butonați de zor, explorând Washington DC, nimicind populația, reclădind ce rămâne și cel mai probabil strângând arme care au câte un +1 din câteva sute la o statistică sau două. Bine, probabil aveți mai multe de făcut, Ubisoft tot a promis că jocul este o îmbunătățire față de primul The Division, iar cu acest week-end gratuit vrea să vă ofere o mostră serioasă din noul conținut.

Jocul nu va rămâne al vostru permanent, va trebui să îl cumpărați dacă vreți să continuați aventura dincolo de această perioadă de gratuitate. Prin coincidență, jocul chiar este disponibil la preț redus în această perioadă. Îl veți putea găsi pe UPlay la prețul de 40.20 de euro. Nu este tocmai o reducere bună, dar jocul doar ce a fost lansat, așa că nu pot renunța deocamdată la speranța de a genera ceva venit de pe urma sa.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button