GamingPC&ConsolesTech&IT

Hunt Showdown este gratuit pentru câteva zile

Plouă cu jocuri gratuite în acest week-end, cel mai recent dintre ele fiind cea mai recentă creație a studioului Crytek.

Hunt Showdown poate fi descărcat acum de pe Steam și butonat de zor până în ziua de luni. Acest week-end gratuit este lansat pentru a introduce lumii întregi noile îmbunătățiri ce au fost adăugate jocului. Spre exemplu, aveți acum o setare pentru câmpul de vedere, aveți arme noi, trăsături noi pentru personaje, iar studioul promite că jocul va funcționa ceva mai bine pe PC-uri în general.

Jocul nu va rămâne al vostru pe veci, așa că dacă vreți să mai butonați Hunt Showdown, va trebui să îl cumpărați. Costă în acest moment 24 de euro, în cazul în care sunteți curioși.

În cazul în care n-ați avut până acum contact cu jocul, vă puteți gândi la el ca la unul din puținele jocuri de tipul Battle Royale care are o idee bună. În loc să te bați pentru a rămâne singurul viu la final, te bați alături de un amic pentru a fi primul care omoară un monstru ascuns pe undeva pe hartă, sau măcar singurul care scapă cu dovada omorârii acelui monstru. Are influențe serioase de joc de groază, ce se simt foarte bine atunci când sunteți hăituiți de lupi infernali, sau de diverse creaturi întunecate de dincolo de mormânt.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button