GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Thronebreaker: The Witcher Tales se va lansa luna viitoare

CD Projekt RED a anunțat că Thronebreaker: The Witcher Tales, plasat în lumea The Witcher, va veni pe PC prin intermediul lui GOG pe 23 octombrie.

RPG-ul single-player promite explorarea „unor părți noi și nemaivăzute până acum din lumea The Witcher” și va combina „explorarea bazată pe povestiri cu puzzle-uri unice și mecanica de luptă cu cărți de joc„.

Jocul va urmări pe Meve, „o regină veterană de război”, care guvernează cele două regiuni nordice, Lyria și Rivia. Desigur, lucrurile nu sunt pașnice, iar Meve este forțată să se angajeze într-o călătorie de „distrugere și răzbunare„.

Thronebreaker va determina jucătorii să se angajeze în misiuni, colectează resurse și intră în lupte cu ajutorul sistemului de luptă bazat pe îndemânare care va fi familiar jucătorilor de Gwent: The Witcher Card Game, ceea ce nu este deloc surprinzător când te gândesti cum a început dezvoltarea jocului.

O revenire la lumea din The Witcher a fost sugerată acum câteva luni de CEO-ul CD Projekt RED, Adam Kiciński, și de atunci Thronebreaker, planificat inițial ca o campanie single-player pentru Gwent, a evoluat într-un RPG independent.

Odată cu această lansare, Gwent: The Witcher Card Game iese din beta si, de asemenea, va avea lansarea pe PC pe 23 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button