PC&Consoles

Thronebreaker, campania de single player a lui Gwent, a fost amânată

Campania Gwent de single player Thronebreaker, care a fost planificată să apară până la sfârșitul anului, a fost amânată până în 2018. Dezvoltatorul CD Projekt Red a declarat într-o actualizare a planificării legate de joc că a decis să introducă mai multe funcții în campanie, și va avea nevoie de mai mult timp pentru a lucra la ea.

Marcin Iwiński, fondatorul CDPR, a declarat:

Schimbarea intervalului de lansare este întotdeauna ceva ce abordăm cu maximul de seriozitate, însă nu vom ezita niciodată să o facem dacă simțim că veți obține un joc mai bun ca rezultat. Aș dori să-mi cer scuze tuturor celor care au plănuit să joace Thronebreaker în timpul sărbătorilor – vă asigur că vom face tot posibilul ca jocul final să merite așteptarea suplimentară.

Nimănui nu-i place să aștepte mai mult decât era de așteptat pentru un joc, dar în apărarea CD Projekt, ei au făcut același lucru cu The Witcher 3: Wild Hunt – de două ori – și asta a ieșit destul de bine în cele din urmă.

Partea bună, ritmul actualizărilor de multiplayer pentru Gwent va fi mai ridicat, pentru a contribui la atragerea de noi jucători. Iwiński a adăugat:

Vrem să vă distrați și mai mult jucând, dar dorim să primim noi jucători într-un ecosistem multiplayer deja existent. Așteptați-vă la adăugiri de conținut cum ar fi cărți, provocări, obiecte cosmetice, dar și patch-uri de echilibrare a jocului care vor fi publicate mai frecvent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button