PC&Consoles

Thronebreaker, campania de single player a lui Gwent, a fost amânată

Campania Gwent de single player Thronebreaker, care a fost planificată să apară până la sfârșitul anului, a fost amânată până în 2018. Dezvoltatorul CD Projekt Red a declarat într-o actualizare a planificării legate de joc că a decis să introducă mai multe funcții în campanie, și va avea nevoie de mai mult timp pentru a lucra la ea.

Marcin Iwiński, fondatorul CDPR, a declarat:

Schimbarea intervalului de lansare este întotdeauna ceva ce abordăm cu maximul de seriozitate, însă nu vom ezita niciodată să o facem dacă simțim că veți obține un joc mai bun ca rezultat. Aș dori să-mi cer scuze tuturor celor care au plănuit să joace Thronebreaker în timpul sărbătorilor – vă asigur că vom face tot posibilul ca jocul final să merite așteptarea suplimentară.

Nimănui nu-i place să aștepte mai mult decât era de așteptat pentru un joc, dar în apărarea CD Projekt, ei au făcut același lucru cu The Witcher 3: Wild Hunt – de două ori – și asta a ieșit destul de bine în cele din urmă.

Partea bună, ritmul actualizărilor de multiplayer pentru Gwent va fi mai ridicat, pentru a contribui la atragerea de noi jucători. Iwiński a adăugat:

Vrem să vă distrați și mai mult jucând, dar dorim să primim noi jucători într-un ecosistem multiplayer deja existent. Așteptați-vă la adăugiri de conținut cum ar fi cărți, provocări, obiecte cosmetice, dar și patch-uri de echilibrare a jocului care vor fi publicate mai frecvent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button