PC&Consoles

Gwent va primi campanie de single player

V-ați putea aștepta ca o campanie de single player pentru Gwent, un joc bazat pe lumea din The Witcher, să fie despre Geralt, sau alt witcher, sau măcar despre Dandelion. Nu va fi însă cazul, deoarece în centrul poveștii se află Meve, regina văduvă a două regate din nord, Lyria și Rivia.

Cum exact se va încadra campania Thronebreaker în restul universului rămâne încă necunoscut. Dar CD Projekt au spus că jucătorii vor avea ocazia să exploreze părți noi și nemaivăzute până acum din lumea acestei serii, să pornească în căutarea de misiuni ce vă vor pune pe gânduri, să adune resurse, și să ia parte la bătălii specifice firului narativ, care vor răstălmăci regulile jocului în moduri neașteptate. Încă nu a fost fixată o dată de lansare, dar CD Projekt a spus că Thronebreaker va fi disponibil mai târziu anul acesta.

La E3-ul de anul trecut, într-un interviu acordat celor de la Gamespot, CD Projekt RED au dat câteva detalii despre story mode, care va avea o hartă pe care jucătorii o vor putea explora între lupte. Mateusz Tomaszkiewicz, care se ocupă de design-ul narativ al jocului, a declarat atunci că acțiunile jucătorilor pe hartă vor avea consecințe în firul narativ al campaniei.

Există evenimente pe care le puteți descoperi, există comori pe care le puteți găsi, unele lucruri se vor putea schimba pe hartă funcție de deciziile pe care le veți lua.
Va fi o poveste narată din perspectiva liderilor, iar asta este o mare provocare, pentru că a trebuit să venim cu un nou mod de a introduce alegerile și un nou mod de a introduce explorarea, și de a rezolva misiunile secundare și activitățile secundare.

Dacă vreți și mai mult hype, puteți viziona trailerul de mai jos.

Studioul a anunțat și startul unei noi serii de turnee de esports, denumite Gwent Masters. Aceste evenimente au ca scop elevarea jocurilor competitive de Gwen la nivel profesional și să dea șansa gamerilor de a deveni cei mai buni jucători de Gwent din lume. Seria va începe cu un sezon de calificări, care se va derula independent de jocurile competitive obișnuite. Jucătorii care vor trece de această etapă vor putea concura pentru o parte din totalul premiilor în valoare de 25.000 dolari din Gwen Open, 100.000 dolari din Gwent Challenger, respectiv 250.000 dolari din Gwen World Masters.

Mai multe detalii despre Gwent Masters în videoclipul următor și pe masters.playgwent.com.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button