GamingPC&ConsolesȘtiri IT

THQ Nordic salvează Alone in the Dark și Act of War de la Atari

THQ Nordic anunță că a căpătat două noi proprietăți, sub forma seriilor Alone in the Dark și Act of War, care până acum s-au aflat în proprietatea companiei Atari.

Act of War este un RTS la care vă puteți gândi ca fiind o variantă ceva mai realistă a seriei Command and Conquer, creat de Eugen Systems. Iar Alone in the Dark este jocul care ne-a adus genul Survival-Horror, în pe care a avut-o pe tot parcursul anilor ’90. Probabil știți mai bine formula pentru că a fost copiată la greu de Resident Evil.

THQ Nordic este la a doua mare achiziție de luna aceasta, cumpărând ce a mai rămas din 38 Studios zilele trecute. La fel ca în cazul acelor jocuri, nu este clar ce ar putea face compania cu aceste proprietăți pe termen scurt. Nu de alta, dar erau deja la vânzare pe GOG. Poate o variantă remasterizată nu ar fi exclusă pentru primele trei jocuri Alone in The Dark, din moment ce au fost făcute într-o eră în care 3D era ceva ce vedeai doar la NASA.

Orice ar plănui, cu siguranță jocurile vor avea aici o soartă mai bună decât orice existență tristă le era pregătită în cadrul entității care poartă acum numele Atari. Nu de alta, dar Alone in the Dark este oarecum o serie moartă din cauza celor de la Atari, care s-au gândit să transforme seria în Left 4 Dead cu Illumination, cu rezultate groaznice. La un moment au vrut să transforme Asteroids într-un joc de survival… unul care n-a supraviețuit nici măcar procesului de Early Access.

[THQ Nordic]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button