PC

TEST: Maguay MyWay P1703SLI-Unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piata

Asa cum am promis in urma cu cateva zile, iata rezultatele detaliate in teste ale lui Maguay MyWay P1703SLI.

In 3DMark Ice Storm Extreme MyWay P1703SLI a reusit sa scoata 136680 puncte.

ice storme extreme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

icestorm extreme

 

Nici in 3DMark Firestrike Extreme nu se lasa mai prejos, reusind sa scoata 4797 puncte.

firestrike extreme

firestrike extreme

In PCMark 8 a intrecut fara probleme computerul nostru de referinta.

pcmark 8

pcmark8

Viteza la wireless nu mai are rost sa o testez pe Speedtest.net, dupa ce am reusit sa descarc cu 10,6MB/s de pe Steam.

wireless

Am testat si viteza de dezarhivare folosind Winrar 5.

winrar

Despre jocuri…nici nu mai are rost sa discutam, pozele vorbesc de la sine. Setarile din Dirt Showdown au fost puse pe Ultra cu 16xQCSAA.

dirt showdown

Nici Metro Last Light nu este o problema pentru acest laptop.

metro-last-light

Concluzie

Modelul primit de noi in teste are un panou mat TN dar pe siteul Maguay sunt disponibile mai multe modele de panouri: IPS sau TN, glossy sau mat. Racirea este buna tinand cont de piesele aflate in acest laptop: un procesor i7 4810MQ la 2.8GHz care cu turbo se duce pana la 3.8GHz, si doua placi video Nvidia 880M. In teste procesorul a ajuns la maxim 91 de grade, iar placile video in maxim 81 de grade. Ca sa testez bateria m-am jucat 30 de minute, am inceput testarea cu bateria 100%, si dupa ce am iesit din joc mai aveam 64%, dar tinand cont ca este un desktop replacement nu prea conteaza bateria. De dragul testarii am randat si un clip de 20 de minute folosind Adobe Premiere Pro, cu aceleasi setari ca pe calculatorul personal ( AMD FX6100 4.5GHz si AMD R9 290), si clipul a fost randat in 14 minute pe laptop, iar pe calculator in 17 minute. In ambele cazuri a fost folosita accelerarea GPU. Maguay MyWay P1703sli este perfect pentru jocuri dar si pentru randari tinand cont ca avem posibilitatea de a pune un ecran IPS. Mai multe detalii technice privind configuratia puteti gasi in acest articol.

 

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button