GamingPC&ConsolesTech&IT

Știm care este jocul anulat de Blizzard

Potrivit celor de la Gamespot, Blizzard a decis să anuleze un proiect de joc neanunțat, care a fost în lucru timp de doi ani. Unul dintre dezvoltatorii proiectului, David Gibson, a strecurat această informație în tweet-ul său de rămas bun adresat companiei, spunând:

Ei bine, astăzi este ultima mea zi la Blizzard. Din păcate, nu veți vedea niciodată ce am făcut în ultimii doi ani – asta e lumea dezvoltatorilor de jocuri, dar vom avea întotdeauna Overwatch.

Anul trecut am anunțat că cei de la Blizzard au mai multe jocuri neanunțate în lucru, inclusiv câteva legate de franciza Diablo.

Blizzard
este renumit pentru stilul său de a arunca la coș jocurile care nu ating un anumit standard, chiar dacă provin dintr-o franciză puternică sau au fost investite milioane de dolari în dezvoltarea lor. Acestea includ titluri precum Warcraft Adventures, StarCraft Ghost și MMORPG-ul Titan (care ulterior a fost transformat în Overwatch).

Update: Kotaku spune acum că are motive să creadă că a fost vorba despre un shooter StarCraft din perspectiva first person, cum ar fi Battlefield în universul StarCraft. Aparent nu au fost concedieri, iar scopul a fost să se concentreze asupra francizei Overwatch și Diablo.

Blizzard a declarat pentru Kotaku:

Întotdeauna luăm decizii cu privire la aceste lucruri, indiferent de rezultatul final sau cum ar putea fi interpretate lucrurile, pe baza valorilor noastre, ceea ce credem că are sens pentru Blizzard și sperăm că jucătorii noștri se vor bucura cel mai mult.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button