Tech&ITAuto

În curând vei putea rula Steam pe mașini Tesla

Autor: Matei Pană

Concentrându-se pe ceea ce contează cu adevărat pentru o mașină electrică, dar Elon Musk a spus într-un tweet recent că Tesla lucrează la integrarea platformei Steam pe mașinile Tesla, și că vom primi un demo “luna următoare, probabil”. Tesla deja are o colecție de jocuri disponibilă pe Tesla Arcade, cum ar fi Cuphead, Cyberpunk 2077 și The Witcher 3. Integrarea platformei Steam înseamnă că posesorii de Tesla vor avea acces la mult mai multe titluri decât era posibil până acum.

Încă nu avem informații despre tot ce vom putea face cu Steam-ul de pe Tesla, dar este foarte posibil ca lucrurile să nu se oprească doar la gaming. Trebuie totuși să așteptăm demo-ul pentru a afla dacă vom putea face toate lucrurile care sunt posibile în varianta de PC a platformei, cum ar fi cumpăratul jocurilor sau folosirea chat-ului.

Musk încă nu s-a ținut de promisiunea de a aduce Cyberpunk 2077 și The Witcher pe mașinile Model S și Model X, care sunt dotate cu procesor AMD Ryzen și placă video AMD RDNA 2. Integrarea platformei Steam pe Tesla ar putea însemna că acest lucru se poate întâmpla în viitorul apropiat.

În februarie, Musk anunțase tot printr-un tweet că Tesla lucrează la integrarea jocurilor din interiorul platformei Steam în defavoarea titlurilor standalone. Pe scurt, dacă tot vrei să te joci Cyberpunk 2077 pe Tesla, Musk preferă să o faci din Steam decât direct din Tesla Arcade.

Anul trecut, Tesla s-a lovit de niște probleme în legătură cu gaming-ul în în mașinile sale. La început, utilizatorii se puteau juca doar în timp ce mașina era parcată. Apoi, acest lucru nu a mai fost o condiție și șoferii puteau să se joace în timpul mersului după ce treceau de o verificare a siguranței. După ce au fost criticați de NHTSA (autoritatea americană de reglementare a siguranței traficului), Tesla s-au întors înapoi la a permite sesiunile de gaming doar în timp ce mașina este parcată.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button