GamingPC&Consoles

Lansarea The Witcher 3 pentru consolele next-gen a fost amânată

Autor: Matei Pană

CD Projekt Red au amânat lansarea jocului The Witcher 3: Wild Hunt pentru consolele next-gen, fără a oferi informații despre o nouă perioadă de lansare. Este posibil ca această amânare să aibă legătură cu schimbarea dezvoltatorului, deoarece jocul era dezvoltat în mod extern de către Saber Interactive, iar acum CD Projekt Red a decis ca dezvoltarea jocului să se întâmple doar in-house.

Următorul upgrade, care va fi free, va aduce îmbunătățiri tehnice și vizuale pentru versiunile de PC, PS5 și Xbox Series X. Faptul că această actualizare se întâmplă este cel puțin impresionant, pentru un joc care a apărut în 2015.

Chiar dacă versiunile next-gen ale jocului suferă amânări, CD Projekt Red continuă să lucreze la conținut nou pentru serie, deoarece aceștia au anunțat un nou joc The Witcher, care va folosi Unreal Engine 5. Sunt curios de ce noutăți va aduce al patrulea joc din serie și dacă va fi la fel de bun ca ultimul, care a câștigat premiul de Jocul Anului în 2015.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button