GamingPC&ConsolesȘtiri

Steam are reduceri masive la o grămadă de jocuri

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că noiembrie este luna reducerilor. Sărbătoarea preferată a consumatorilor, Black Friday, are loc în această lună iar mai toate magazinele au discount-uri mari la multe produse pe toată perioada lunii.

Și uite că și Steam, magazinul digital pentru jocuri cel mai folosit din lume, are reduceri în această lună. Vorbesc despre niște titluri absolut senzaționale, care merită jucate măcar o dată-n viață și pe care poți acum să pui mâna contra unei sume mai mici ca de obicei.

Review Cyberpunk 2077Primul titlu despre care vreau să vorbesc este Cyberpunk 2077. După o lansare ce poate fi descrisă ca fiind dezastruoasă, CD Projekt Red a pus osul la muncă și a început să rafineze jocul cu fiecare update lansat. Acum, Night City este cu adevărat spectaculos, jocul nu mai dă crash la fiecare două minute iar majoritatea bug-urilor din prima versiune s-au dus definitiv. Știu că haterii o să spună că așa trebuia să iasă jocul din prima, dar mai bine mai târziu decât niciodată, am I right? Acum poți să cumperi Cyberpunk 2077 de pe Steam pentru prețul de 29,99 euro, redus de la 59,99 euro.

Resident Evil VIII Village ReviewAm și ceva pentru iubitorii de horror. Resident Evil Village este cel mai recent din serie iar acțiunea are loc într-un mic sătuc din România. Fiecare coridor întunecat duce într-o cameră creepy iar atmosfera este ce trebuie pentru un joc din genul ăsta. Boșii sunt interesanți iar faptul că mereu vei sta prost cu muniția te împinge să tragi cât de bine poți tu cu armele. Resident Evil Village este disponibil acum pe Steam pentru 29,99 euro, redus de la 39,99 euro.

Un alt titlu must-play care este la reducere este și jocul anului 2021, It Takes Two. În această aventură pentru doi jucători, scopul este să regăsiți iubirea pierdută și să vă salvați căsnicia de la eșec, toate în timp ce rezolvați puzzle-uri ingenioase și traversați secțiuni de platforming antrenante. Protagoniștii Cody și May sunt adorabili iar povestea este ce trebuie. It Takes Two este disponibil pe Steam pentru pretul de doar 15,99 euro, cu 60% mai puțin față de prețul inițial de 39,99.

Red Dead Redemption 2Nu cred că mai trebuie să îți povestesc despre Red Dead Redemption 2, dar o s-o fac oricum. În acest joc intri în pielea lui Arthur Morgan și, alături de bandiții din gașca van der Linde condusă de Dutch trebuie să supraviețuiești într-un Vest Sălbatic care devine mai puțin sălbatic și mai orientat către progres. Jocul este de-a dreptul incredibil, iar povestea de 50-60 de ore te va ține lipit de monitor pe tot parcursul ei. Red Dead Redemption poate fi cumpărat de pe Steam pentru 19,79 euro după reducerea generoasă de 67%.

Ultimul dar cu siguranță nu cel din urmă titlu despre care vreau să-ți zic este Hollow Knight. Aici avem un metroidvania 2D extrem de bun, cu o poveste captivantă și un gameplay precis și foarte satisfăcător. Fiecare upgrade pe care îl cumperi sau îl găsești are impact iar lumea jocului, chiar dacă este 2D, este una dintre cele mai frumoase și mai plăcut de explorat lumi din gaming. Găsești Hollow Knight pe Steam pentru doar 7,49 euro, ceea ce este un best-buy pentru unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button