FilmeGaming

Filmul inspirat din It Takes Two va fi regizat de Dwayne Johnson

Autor: Matei Pană

Amazon Studios au anunțat că se vor ocupa de adaptarea cinematografică a jocului de aventură co-op It Takes Two. Conform Variety, filmul va fi produs de Seven Bucks Productions, studio înființat de Dany Garcia și Dwayne “The Rock” Johnson.

Lansat în luna martie a anului 2021 pe PC și console și câștigător al premiului Game of the Year în 2021, It Takes Two spune povestea unui cuplu a cărui relație și stabilitate a fost slăbită de diferențele dintre cei doi parteneri, fiind apoi forțați să lucreze împreună după ce au fost transformați prin magie în păpușile copilului lor. Jocul a fost creat de Hazelight Studios și se concentrează pe gameplay de tip cooperativ, jucătorii fiind nevoiți să se coordoneze pentru a trece de pericolele și obstacolele cu care protagoniștii se întâlnesc în aventura lor.

În stadiul în care filmul este acum, încă nu știm o perioadă de lansare sau ce actori vor juca în acesta. Este posibil ca Dwayne Johnson să joace în film, acesta jucând în mai multe producții ale studioului Seven Bucks Productions, cum ar fi Jungle Cruise, Skyscraper, Jumanji sau Rampage.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button