PC&ConsolesGaming

Cineva a realizat primul sistem de watercooling pentru PS5 din lume

Nici eu și nici voi nu suntem străini de modificările îndrăznețe pe care pasionații de hardware le aruncă în joc. De la PC-uri răcite prin vodka și până la aroganțe de tipul adidașilor cu RTX și RGB, oamenii nu încetează din a surprinde pe zi ce trece.

Adidași cu RTX 3080 și RGB – Da, există așa ceva…

De data aceasta este vorba despre ceva ce se vrea a fi primul sistem de watercooling pentru PS5 realizat vreodată. Modding Cafe este canalul de YouTube unde cineva sau câțiva a făurit sau au făurit această nestemată a hardware-ului chipeș și extravagant. Videoclipul prezintă în detaliu procesul alcătuirii și integrării acestui sistem.

Rezultatele sunt impresionante. Acest sistem de watercooling contribuie semnificativ la răcirea PS5-ului, ale cărui ventilatoare mugesc destul de puternic în lupta lor împotriva thermal throttling-ului. Watercoolerul stabilizează temperatura, inclusiv pe cea a apei și pe cea a aerului din jurul backplate-ului.

Pe de altă parte, artizanii noștri au avut noroc cu PS5-ul, ca să aibă pe ce să testeze un sistem de watercooling. Începe să fluiere a pagubă în stocurile Sony, iar consolele ori sunt disponibile din an în Paște prin diferiți retaileri, ori sunt vândute la suprapreț de către alții. Criza aceasta a componentelor este foarte accentuată mai ale în Statele Unite, unde președintele Joe Biden afirmă că va investiga neplăcuta situație.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button