GamingRSS PaginaDeMedia

Adidași cu RTX 3080 și RGB – Da, există așa ceva…

Ce iese atunci când se ia una bucată RTX 3080, se lasă pe mâinile celor de la NZXT (producător de hardware și accesorii pentru PC), alături de RTFKT (uhh…Unii care fac adidași dă gaming)?

Răspunsul: ciocatele astea…

Este destul de greu să îți dai seama ce rol au drăciile astea. Este un PC de forma unor papuci Gucci? Sau sunt niște papuci Gucci care se comportă ca un PC? Dacă te chiorăști în clipul de pe Twitter, ai să vezi că RTX 3080-ul nu este lipit cu prenandez pe niște șlapi din Lidl și atât. În interiorul acestora există ceva ce pare a fi o micuță placă de bază, ascunsă de opulența RGB-urilor și de mini-display-ul personalizabil al unui AIO.

Cele două companii nu se obosesc să lămurească subiectul, preferând să dea în stânga și-n dreapta cu lozinca „suntem pe felie ca să facem chestii de colecție”. Ceea ce înseamnă, probabil, că nu poți să-i încalți și să joci fotbal pe uliță cu ei. În cel mai rău caz vei folosi adidașii ăștia cu RTX 3080 pe post de mileu, ca să nu se mai plângă maică-ta că lași neacoperit televizorul sau că rafturile plâng a pagubă.

Dar ce tot spun eu aici? Dacă ești gamer și, printr-o minute, ai făcut rost de botoșeii ăștia cu RTX 3080, probabil că poți smulge placa și s-o vâri în PC, iar adidașii să-i așezi prin altarul tău cu obiecte de colecție. Felicitări, ai fentat criza plăcilor video și ai rupt și gura târgului cu Jordani fosforescenți.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button