Tech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Watch 4 încă se strică după cel mai nou update

Săptămâna trecută vorbeam despre cum un update de software defectuos riscă să strice definitiv orice Samsung Galaxy Watch 4 pe care este instalat. Atunci, am spus că, deși problema era relativ izolată și nu toate dispozitivele se stricau după actualizare, cel mai bine ar fi fost să aștepți următorul update, când problema va fi rezolvată. Sau asta credeam eu.

În realitate, se pare că Samsung nu a nimerit nici cel mai recent update. Conform publicației Android Police, actualizarea, al cărei nume se termină cu GVK4, vine cu ceva ce Samsung numește „power operation-related stabilization code”, pesemne că asta au crezut inginerii de la Samsung că este cauza problemelor de pe Samsung Galaxy Watch 4, dar lucrurile nu stau neapărat așa.

În ziua de după lansarea actualizării, mai multe postări pe Reddit au apărut în care oamenii se plâng că și acest update, care trebuia să fie sigur de instalat, le-a stricat definitiv ceasul. Se pare că problema se manifestă la fel ca la actualizarea precedentă, mai exact ceasul se stinge după ce update-ul este downloadat și nu mai apucă să intre în etapa de instalare, pentru că odată oprit, nu mai pornește deloc.

Ce nu mi-a plăcut să văd este cum mulți oameni se plâng de asta și cum echipa de suport a Samsung fie a cerut bani (72-120 de dolari) ca să repare ceasul, fie nu știau de problemă cu totul, deși iată că ne aflăm la a doua actualizare care crează probleme pentru Samsung Galaxy Watch 4.

Desigur, sunt și unii care nu au avut probleme și fie le-a fost schimbat ceasul pe loc, fie le-a fost oferit un fel de avans pentru un alt model mai nou, dar nu trebuie ignorați cei care s-au lovit de un zid atunci când au încercat să rezolve o problemă pe care nu ei au creat-o.

Rămâne de văzut cum va evolua situația, cert este că, la fel ca săptămâna trecută, trebuie să îți spun că mai bine ar fi să mai aștepți și să nu îți actualizezi al tău Samsung Galaxy Watch 4. În plus, eu aș fi mai reticent și atunci când va ieși următorul update, care cu siguranță va promite că a rezolvat totul și că este sigur de instalat, dar acum există și un precedent că nu este chiar așa.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button