Tech&ITTECH

Ultimul update pentru Samsung Galaxy Watch 4 îl transformă în obiect de decor

Samsung Galaxy Watch 4 este unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente din tabăra Android. Nu este ultimul model lansat pe piață al producătorului coreean și astfel nu are cele mai noi funcții, dar costă mai puțin și este o opțiune cât se poate de viabilă pentru mulți care sunt în căutare de un device care să le spună câte calorii au consumat, de pe care să răspundă la telefon și de pe care să mai citească și notificări, printre altele.

Dacă și tu ți-ai cumpărat un Samsung Galaxy Watch 4, trebuie să știi că cel mai nou update ți-ar putea strica dispozitivul. Conform SamMobile, din ce în ce mai mulți utilizatori raportează că, în timpul instalării noii actualizări, denumite R8xxXXU1GVI3, ceasul lor s-a blocat și nu a mai pornit.

Practic, imediat după ce îi permiți dispozitivului să se închidă pentru a putea începe instalarea, procesul nu pornește iar ceasul rămâne închis. Asta înseamnă că, deoarece Samsung Galaxy Watch 4 se strică înainte să fie instalat update-ul, problema aceasta nu se poate rezolva cu o nouă versiune de software, dacă ceasul tău deja s-a stricat.

Cu toate astea, nu toți utilizatorii sunt afectați de această problemă. Bineînțeles, dacă ai un Samsung Galaxy Watch 4 și nu i-ai făcut încă update, cel mai bine ar fi să fii precaut și să mai aștepți până când apare o altă versiune care nu riscă să îți distrugă ceasul.

Dacă ai încercat să instalezi actualizarea și, la fel ca multora, ți s-a stricat ceasul, poți să îl duci liniștit în garanție. Samsung Galaxy Watch 4 s-a lansat în august 2021, așa se face că, cel puțin în Uniunea Europeană, dispozitivul tău încă se află în garanția de 24 de luni.

Tot mai mulți oameni din diferite regiuni ale lumii, de la Coreea de Sud până la Canada, se plâng de această problemă, semn că mulți utilizatori s-au lovit de ea. Normal că printre ei sunt și cei care spun că ăsta e planul malefic al Samsung să îi împingă pe utilizatori de la spate să-și cumpere ultimul model.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button