TelefoaneTech&IT

Samsung Galaxy A53 5G primește Android 13

Samsung Galaxy A53 5G este unul dintre cele mai populare telefoane ale producătorului coreean de pe piață, și nu e de mirare de ce. Vine cu un ecran luminos, tactat la 120Hz, cu un design minimalist și performanțe bune pentru segmentul de preț din care provine. I-am făcut și noi o recenzie, alături de fratele mai mic, A33 5G, și ne-a plăcut mult.

Și uite așa se face că, de acum, ne place și mai mult. De ce? Ei bine, conform SamMobile, toate telefoanele Samsung Galaxy A53 5G din Europa tocmai au primit actualizarea care face trecerea la Android 13, cea mai recentă versiune a sistemului de operare, care vine la pachet cu noul OneUI 5.0.

Interesant este faptul că Samsung intenționa să lanseze Android 13 pe A53 5G în decembrie, dar se pare că inginerii software din cadrul companiei au fost atât de mulțumiți cu update-ul, încât i-au dat drumul mai devreme.

Tot ce trebuie să faci ca să treci și tu la Android 13 pe al tău Samsung Galaxy A53 5G (deși pașii ăștia sunt valabili pentru orice alt telefon Android), este să intri în aplicația Setări și să cauți opțiunea de Actualizare Software.

Câteva funcții interesante pe care Android 13 le aduce sunt:

  • Limbajul de design Material You, care vine cu colțuri rotunjite ale ferestrelor, animații interesante și thumbnail-uri pentru aplicații care se asortează cu culoarea wallpaper-ului tău
  • Un player de media nou și îmbunătățit
  • Îmbunătățiri pentru diferite aplicații implicite cum ar fi cea de somn
  • Atât stabilitate cât și performanță mai bună

Dacă Samsung Galaxy A53 5G este un produs bun, la un preț corect, asta înseamnă și că mulți l-au cumpărat și că o vor face în continuare. Miile de recenzii pozitive de pe magazinele online de la noi atestă acest lucru, iar marea majoritate a comentariilor conțin numai cuvinte de laudă. Las mai jos și recenzia noastră video dacă vreți să-ți iei un telefon de Black Friday și te interesează:

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button