TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung Galaxy S22 Ultra ar putea fi singurul telefon din serie cu o construcție premium

Lansarea lui Galaxy S21 s-a dovedit un adevărat succes, dar Samsung nu stă pe loc. Producătorul a început deja lucrul la urmașii seriei, iar cel din lumina reflectoarelor continuă să fie modelul Galaxy S22 Ultra. După ce am discutat despre zvonurile privind camera foto impresionantă și grafica AMD, iată că Samsung se gândește serios să aducă în schemă și un alt „game changer”, un element diferențiator care va seta granița dintre viitorul flagship și frații acestuia.

Este vorba despre materialele utilizate în construcția telefonului. Potrivit surselor, Galaxy S22 Ultra ar putea fi singurul telefon din această serie cu o construcție premium. Asta înseamnă un spate alcătuit în întregime din sticlă, alături de calitatea superioară a ecranului și a telefonului per se.

Samsung Galaxy S22 Ultra materiale

Motivele din spatele acestei decizii ar putea fi destul de simple. Costurile de producție pentru un astfel de smartphone sunt uriașe comparativ cu alternativa de plastic/combinație de plastic și sticlă pe care Samsung o ia în considerare pentru celelalte modele din serie. Totodată, strategia ar urma să îi impulsioneze pe cumpărători să se orienteze către Galaxy S22 Ultra, astfel încât modelul cel mai scump să fie în mijlocul atenției.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button