TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea fi compatibil cu S Pen

Teoriile se raspandesc pe net cu viteza luminii. Samsung Galaxy S21 s-ar lansa mai devreme, in ianuarie, cica ar avea margini egale aproape bezel-less si toate cele.

Pentru Galaxy S21 Ultra, lucrurile iau o intorsatura nu neaparat importanta, ci mai mult de gust. Am tot auzit de peste tot ca S21 ar fi un model de ultima generatie, cu cele mai tari specificatii si accesorii. Asta poate indica si ca viitorul model high-end de la Samsung ar fi compatibil cu stylus-ul S Pen.

Samsung
Samsung Galaxy Note 20, ca referinta

De fapt, un cunoscut leaker este atat de sigur de asta, incat posteaza pe Twitter ca Samsung va oferi suport S Pen pentru Galaxy S21 Ultra 100%.  Asta nu inseamna ca telefonul va avea un slot dedicat acestui accesoriu, cum am vazut la alte modele. In schimb, este posibil ca Samsung sa ofere stylus-ul ca pe un accesoriu separat. La randul sau, S Pen ar putea beneficia de o carcasa speciala, pentru a evita deteriorarile in uzul de zi cu zi.

Probabil ca Samsung au venit cu aceasta strategie pentru a nu scumpi si mai mult handset-ul Galaxy S21 Ultra. Per total, ne-am putea astepta la un smartphone compatibil cu S Pen. Stylus-ul ar putea fi vandut ca accesoriu separat, in cazul in care Galaxy S21 Ultra se va lansa fara slot-ul aferent.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button