TelefoaneMORERSS PaginaDeMediaTECH

Leak-urile ne spun ca Samsung Galaxy S21 s-ar putea lansa mai devreme

Hotomanii lovesc din nou. De data aceasta, „ceaiul s-a varsat” prin gradina Samsung, astfel incat ni se sopteste ca Galaxy S21 va sosi mai devreme decat ne-am fi asteptat. Mai exact, in ianuarie 2021. Deloc obisnuit, avand in vedere ca, de ani buni, toate lansarile de modele S  aveau loc in februarie.

Leak-ul vine, surprinzator, din partea lui Jon Prosser, cunoscut mai degraba pentru rolul sau de Nostradamus in ceea ce priveste produsele Apple. Omul nostru ne spune ca Galaxy S21 , S21+ si S21 Ultra vor fi anuntate oficial pe 14 ianuarie 2021. Precomenzile vor avea loc tot in acea zi, iar lansarea propriu-zisa va avea loc pe 21 ianuarie.

Postarea de pe Twitter mentioneaza si straiele pe care Galaxy S21 le va imbraca: black, white, grey, silver, violet, pink. Premonitia lui Posser este sustinuta si de Max Weinbach, un alt leaker notoriu.

Vorbim aici despre o noutate. Seriile S de la samsung nu si-au avut niciodata debutul in luna ianuarie a niciunui an. De pilda, S20 au fost anuntate spre sfarsitul lui februarie 2020, lansarea avand loc tocmai in martie. Se pare ca Samsung scurteaza perioada, astfel incat obtinem o sincronizare cu Mobile World Congress, un eveniment anual din Barcelona destinat telefoanelor.

MWC 2020 este printre primele evenimente importante din lumea tehnologiei care au fost anulate din cauza pandemiei, urmate de multe alte conferinte aferente. Din cauza asta, companiile prefera sa isi planifice propriile perioade de lansari si sa isi organizeze orarul intr-un mod avantajos.

Cu alte cuvinte, din moment ce evenimentele majore nu vor mai avea loc, Samsung nu prea mai au motive sa tina lumea in asteptare si sa lanseze Galaxy S21 strict in februarie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button