RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Update: Samsung Galaxy Fold a fost amânat

Update: Samsung a confirmat amânarea lui Galaxy Fold. Telefonul va avea nevoie de o revizie până ce va fi gata pentru lansare, fiind identificate o serie de probleme ce pot afecta ecranul acestuia. Noua dată de lansare a telefonului va fi anunțată pe parcursul următoarelor săptămâni.


Original: După raportarea câtorva probleme legate de ecranul noului Samsung Galaxy Fold, urmat de o declarație publică a celor de la Samsung, s-a ivit acum vestea că lansarea telefonului va fi amânată.

Nu este deocamdată vorba de un anunț oficial de la Samsung, vestea pornind de la Wall Street Journal, care citează surse  apropiat de companie. Lansarea lui Galaxy Fold ar urma să fie întârziată pentru luna mai, când trebuia să își facă apariția și în Europa. În SUA, telefonul ar trebui să ajungă chiar săptămâna aceasta.

Acest zvon nu ar fi în totalitate fără fundament, din moment ce compania a decis să amâne evenimentele dedicate lansării telefonului ce urmau să aibă loc în Hong Kong și Shanghai. Zvonul mai sugerează că Samsung ar fi descoperit o problemă la balama, ce duce la aplicarea de presiune în exces asupra ecranului principal și ar putea fi cauza pentru o parte din dificultățile întâlnite la mostrele de review. Nu este clar în acest moment ce poate face compania pentru a remedia problema.

Dacă amânarea are efect, vom afla cu siguranță cel târziu joi, din moment ce în acea zi este programată lansarea pe piața din America de Nord a lui Samsung Galaxy Fold.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button