RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Fold a început deja să crape

Samsung Galaxy Fold, unul dintre cele mai scumpe și mai îndelung așteptate telefoane de pe piață, a început să își facă simțită prezența prin presă în ultimele, lansarea sa oficială din Europa urmând să aibă loc luna viitoare. Însă cei care au primit mostre de review au început deja să observe o serie de probleme cu ecranul.

Nu este vorba de doar un singur defect, ci o multitudine de lucruri care se pot întâmpla ce pot transforma un telefon de 2000 de dolari în ceva aproape neutilizabil. Un exemplu dat a fost desprinderea dintr-un colț a unui strat protectiv lipit de ecran, ce dă impresia că ar fi pur și simplu un protector de ecran detașabil. Acel strat însă este o parte integrală a ecranului, iar îndepărtarea sa nu este recomandată, deși se poate face cu mare ușurință. Îndepărtarea sa strică ecranul.

https://twitter.com/stevekovach/status/1118571414934753280

Alte exemple includ apariția unei zone de pixeli morți fix în zona balamalei, urmată de defectarea unuia din ecrane, după cum puteți vedea în clipul de mai sus. Apoi, se mai poate întâmpla ca ceva să fi intrat în spatele ecranului, posibil prin zona balamalei, ducând la apariția unei umflături în ecran, și la câteva linii de pixeli morți. Aceste probleme s-au ivit după doar câteva zile de utilizare, așa că se vor multiplica pe parcursul următoarelor săptămâni, în special după lansarea oficială.

Fiind o problemă de natură hardware/design, nu prea există multe lucruri pe care Samsung le-ar putea face pentru a remedia situația de la distanță. Compania încă nu a emis un comunicat oficial la ora la care acest articol este scris, dar unul probabil va urma în curând.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button