RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Samsung a emis un comunicat oficial despre telefoanele Galaxy Fold defecte

Zilele trecute au început să se ivească pe internet semne că mostrele de review trimise de către Samsung, cu ocazia lansării iminente a lui Galaxy Fold, au început deja să se defecteze. Mai exact, ecranul avea o serie de probleme ce pot împiedica ecranul să mai funcționeze.

Samsung a emis o declarație oficială referitoare la aceste probleme, pe care o puteți citi mai jos.

Un număr limitat de mostre premature ale lui Galaxy Fold au fost oferite presei spre recenzie. Am primit câteva raporturi referitoare la afișajul principal al mostrelor oferite. Vom inspecta aceste unități în persoană pentru a determina cauza problemei.

Separat, câțiva recenzori au raportat că îndepărtarea primului strat de pe ecran duce la defectarea acestuia. Ecranul principal al lui Galaxy Fold are un strat protector ce este o parte din structura sa, proiectat pentru a proteja ecranul de zgârieturi neintenționate. Îndepărtarea stratului protector sau adăugarea de substanțe adezive pe ecranul principal vor duce la defectarea sa. Ne vom asigura că informația aceasta este livrată clar clienților noștri.

Dacă avem noroc, varianta de lansare a telefonului nu va suferi de pe urma acelorași probleme. Samsung Galaxy Fold va fi disponibil în SUA din ziua de 26 aprilie, iar în Europa va sosi pe 3 mai.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button