TelefoaneTech&IT

Browser-ul de pe telefoanele Samsung poate sincroniza bookmark-urile cu Chrome

Dacă, la fel ca și mine, ești un avid utilizator de doua browsere, fie pentru că pe unul îți ți viața personală și pe celălalt pe cea de la serviciu, fie din alt motiv, am o veste bună pentru tine. Samsung tocmai a introdus o funcție pentru toate telefoanele lor care poate importa marcajele de pe Chrome pe browser-ul implicit al telefonului, rapid și eficient.

Tot ce ai nevoie pentru ca această funcție să meargă este cea mai recentă versiune a browser-ului preinstalat, numit Samsung Internet Browser, un cont Samsung și extensia Samsung Internet Chrome Extension. După ce ai toate astea, tot ce trebuie să faci este să intri în setările Samsung Internet și să activezi sincronizarea cu Chrome, totul cu un singur tap.

Mai mult, această extensie se asigură și ca bookmark-urile rămân sincronizate, ceea ce înseamnă că, de fiecare dată când salvezi o pagină nouă pe Chrome, acel marcaj se va transfera automat și pe aplicația implicită de internet, fără să mai fie nevoie să faci asta manual.

Interesant de notat este faptul că Samsung nu a inclus această funcție foarte utilă în lista de schimbări publicată atunci când actualizarea s-a lansat, ceea ce este ciudat. Celelalte funcții interesante aduse de noul update sunt: un nou widget pentru aplicația Internet Browser de care am discutat mai devreme, abilitatea de a folosi Add-Ons în Secret Mode, Smart Anti-Tracking și altele.

Actualizarea este disponibilă pentru telefoanele Galaxy S10 și mai noi, toată seria Fold mai puțin primul, toată seria Flip, și mai multe modele din seria A de telefoane ale producătorului coreean. Lista completă o poți găsi aici.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button