PC&ConsolesGaming

Au apărut cerințele oficiale de sistem pentru jocul Saints Row

Dacă ești interesant de reboot-ul seriei Saints Row, acum poți afla cum se va descurca sistemul tău dacă vei vrea să joci varianta de PC. Studio-ul Deep Silver Volition au publicat pe site-ul oficial al jocului cerințele de sistem. Deși aceștia au dezvăluit cerințele minime în iunie, acum avem o listă completă.

Pentru a rula jocul la cerințele recomandate, adică la o rezoluție de 1080p și 60 FPS, vei avea nevoie de minim un procesor Intel Core i7-6700K sau de un AMD Ryzen 5 1500X. Cât despre placa video, vei avea nevoie de una de măcar 8GB, adică minim un GeForce GTX 1070 sau un AMD Radeon RX 5700. De asemenea, vei avea nevoie de 16 GB de memorie RAM. Cât despre cerințele minime (adică o rezoluție de 1080p la 30 FPS), aici vei avea nevoie măcar de un Intel Core i3-3240 sau de un AMD Ryzen 3 1200, o placă video de 4 GB cum ar fi un GTX 970 sau un RX 480, și de 8 GB de memorie RAM.

Pentru cei care vor să joace Saints Row la setări maxime, adică la o rezoluție de 4K cu 60 FPS, cerințele sunt următoarele: un procesor Intel Core i5 12600 sau un AMD Ryzen 7 5800X, o placă video de 12 GB cum ar fi un GeForce RTX 3080 Ti sau un RX 6800XT.

Pe lângă specificațiile menționate mai sus, va fi nevoie să ai măcar Windows 10 pe 64 de biti și de 50 GB de spațiu liber. Pe lângă asta, dacă vrei să rulezi jocul ăsta la niște setări peste cele minime, vei avea nevoie să-l instalezi pe un SSD

Saints Row va fi lansat pe data de 23 august (după ce a fost amânat) atât pentru PC, cât și pentru PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Google Stadia. Până atunci, te poți uita la trailer-ul ăsta ca să vezi cum va arăta gameplay-ul.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button