Gaming

Editorul de personaje din noul Saints Row va fi foarte complex

Autor: Matei Pană

Reboot-ul Saints Row care urmează să apară aduce cu acesta extrem de multe opțiuni în ceea ce privește crearea caracterului. Developerul Volition a dezvăluit opțiunile dintre care poți alege atunci când îți creezi un personaj nou. Printre acestea se numără foarte multe texturi neobișnuite, forme asimetrice ale feței și o colecție de membre false și proteze

Astea sunt doar câteva din multitudinea de opțiuni pe care le vei avea la dispoziție. Fie că vrei să creezi un personaj care să semene cu tine sau cu o persoană cunoscută, fie că vrei să creezi un personaj dubios pe care l-ai vedea doar în cele mai dubioase vise ale tale, se pare că editorul de personaj din noul Saints Row este gândit astfel încât să poți face toate aceste lucruri.

Din fericire, opțiunile de editare din jocul ăsta nu se opresc aici. Același nivel de editare va fi prezent și în personalizarea armelor și vehiculelor, iar când zic vehicule, ma refer la toate. Mașini, elicoptere, cart-uri de golf, orice poți conduce în jocul ăsta, va beneficia de o grămadă de opțiuni de personalizare.

Consider că toată personalizarea asta vastă se potrivește foarte bine într-un joc ca Saints Row, unde exagerările se simt ca le ele acasă. Pe lângă asta, mereu am apreciat când un joc mi-a dat puterea să personalizez cât mai multe lucruri, mai ales caracterul cu care jucam și vehiculele pe care le conduceam. Dacă sunteți ca mine și vă place să petreceți zeci de minute în personalizarea caracterului sau a altor lucruri din jocurile pe care le jucați, înseamnă că trebuie să puneți mâna pe jocul ăsta atunci când va apărea pe 23 august pe PC și console.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button