GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Saints Row a fost amânat până în August 2022

Saints Row este o serie îndrăgită de gamerii din toată lumea, iar anul viitor vom primi un nou joc. Acesta va servi ca reboot al francizei și echipa din spate susține că va fi cel mai bun Saints Row din câte am avut până acum. Însă pentru a-și ține promisiunea, a fost nevoie ca data de lansare să fie mutată până în a doua jumătate a anului 2022.

Următorul joc din serie trebuia să fie lansat pe 25 Februarie 2022, dar planurile s-au schimbat. Noua dată de lansare este 23 August 2022, iar motivul din spatele acestei amânări este tranziția echipei la lucrul de acasă. Astfel avem încă un joc afectat de efectele negative ale pandemiei.

Prioritatea noastră este să creăm cel mai tare Saints Row de până acum, iar dacă l-am fi lansat în ziua pe care am anunțat-o inițial nu s-ar fi ridicat la standardele pe care ni le-am impus și nu ar fi fost jocul pe care fanii îl merită. Întreaga echipă are nevoie de ceva timp în plus pentru a-și transpune viziunea; facem câteva ajustări importante și singurele schimbări pe care le va suferi jocul sunt legate de finisaje și calitatea per total.
Jim Boone, Chief Creative Office, Volition

Saints Row are un trailer foarte interesant

Primul trailer pentru Saints Row a debutat vara trecută și a atras o mulțime de reacții pozitive din partea gamerilor. Seria a început ca un rival pentru Grand Theft Auto, însă a evoluat într-un loc de joacă imens în care gameplay-ul foarte haotic nu este doar normal, ci încurajat. Astfel reacția pozitivă a publicului a venit într-un mod natural și personal, abia aștept să pun mâna pe cel mai nou joc al seriei.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button