Reviews

Am aruncat o privire peste perifericele Republic of Gamers PNK LTD

Acum câteva zile au aterizat la noi în birou niște jucării colorate, parcă scoase dintr-un desen animat. M-am uitat mirat pe cutii și mi-a sărit în ochi un logo foarte familiar. Era vorba de Republic of Gamers, iar astăzi o să vă vorbesc puțin despre noile periferice din seria PNK LTD de la ASUS ROG.

Perifericele în cauză sunt modele deja cunoscute ale producătorului care au primit hăinuțe noi iar acum din echipamentul de gaming serios cu accente negre și linii de design agresive, s-au transformat în accesoriile perfecte pentru iubitorii, sau mai de grabă, iubitoarele culorii roz. Le-am atins, mirosit, scos din cutii, pozat, folosit și în rândurile de mai jos o să vă ofer câteva detalii. De notat că avem deja pe site-ul Zona articole dedicate fiecărui model și vă voi lăsa link-urile pentru a citi mai multe despre fiecare.

ROG Gladius II PNK LTD – Review

Gladius II este deja un model destul de iubit de către fani, iar posibilitatea de a-l folosi fără a te mai încurca de firul mouse-ului este un plus mare. Modelul PNK LTD schimbă complet coloristica, de la negru făcând trecerea la roz combinat cu gri. Nu știu dacă îmi place că este roz, sau doar din cauză că m-am cam săturat de periferice negre. Diferența față de modelul normal este că iluminarea RGB nu atinge și logo-ul ROG de pe mouse, acesta fiind alb. Luminile însă sunt vizibile la rotița de scroll și sub mouse. Senzorul rămâne același și el, adică un PixArt 3360.

 

ROG Strix Flare PNK LTD – Review

Următoarea pe lista de periferice roz este o tastaura, anume ROG Strix Flare. Aceasta este o tastatură mecanică foarte capabilă care îți permite inclusiv personalizarea cu o atingere personală prin intermediul unei bucăți de plexiglass pe care o poți personaliza după bunul plac. De asemenea, are toate butoanele care îți pot trece prin cap, inclusiv un scroll din care poți modifica volumul. De la tastatura neagră pe care o cunoașteți, acum Strix Flare are mai de grabă un finish two-tone, cu taste gri și roz combinate, astfel încât tastele cu litere și cele de pe NUM-PAD sunt gri, alături de tastele media, în timp ce restul sunt roz.

ROG Strix Fusion 300 PNK LTD – Review

Dacă avem mouse și tastatură, trebuia să întregim setul așa că adăugăm și o pereche de căști. La fel ca și în cazul celorlalte periferice, sub capotă avem aceleași specificații. Driverele Asus Essence de 50mm și sunetul 7.1 surround rămân neschimbate, oferind aceeași calitate auditivă ca și modelul normal. În timp ce mouse-ul și tastatura arată încă decent, căștile, personal mi se par deranjante de roz.

ROG Sheath PNK LTD

Mousepad-ul este singurul dintre aceste periferice care nu are review la noi pe site, dar stați liniștiți că am avut eu grijă de asta. Bine, nu că ar fi multe de spus despre un mousepad. ROG Sheath este un mousepad imens, potrivit atât pentru mouse cât și pentru tastatură. Suprafața acestuia este de 90 x 44 cm ceea ce este destul pentru a adăposti tot ce ai nevoie. Materialul este destul de alunecos încât să permită mișcarea naturală a mouse-ului pe suprafața acestuia iar marginile sunt securizate cu o cusătură groasă pentru a nu permite deterioarea sau dezlipirea în timp a colțurilor. Dacă am spus că cel mai urât arată căștile, mousepad-ul mi se pare cel mai arătos dintre toate aceste „periferice bomboană”, cum aș vrea să le numesc, deoarece are un contrast măricel de gri și modelul din părea stângă, chiar dacă nu știu sigur ce vrea să fie, arată futuristic și mă duce puțin cu gândul la un sticker-bomb.

ASUS a încercat să aducă puțină diversitate în piață cu aceste produse, iar faptul că au oferit un set complet de periferice pentru acei câțiva potențiali cumpărători este un plus deoarece vei putea avea un tot-unitar când vine vorba de echipamentul de pe birou. Se spune și că ar fi ediție limitată, deci dacă vreți să le înșfăcați, grăbiți-vă. Poate în viitor vom vedea și alte culori și aș fi încântat în special dacă am primi variantele pe alb ale acestor jucării, deoarece sunt fan al build-urilor black & white.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button