PC

Raja Koduri nu mai lucrează la AMD

Dacă părea cam suspectă plecarea în concediu a lui Raja Koduri fix când AMD anunța un parteneriat cu Intel pentru folosirea soluțiilor sale grafice alături de procesoare Core din generația a opta, aveți instincte bune.

Raja Koduri s-a aflat până acum în concediu, compania susținând că plecarea sa este temporară și că ar urma să se întoarcă la începutul anului viitor. Povestea s-a schimbat acum, deoarece acesta și-a anunțat plecarea de la companie într-o scrisoare deschisă în care și-a exprimat mândria față de ce a realizat Radeon Technologies Group în ultimii ani. Koduri a fost la conducerea acestui grup de când a fost format, din anul 2015. El și-a început munca la AMD încă din anul 2001, cu o scurtă perioadă în care a fost arhitect de grafică pentru Apple. Poziția de conducere a grupului Radeon este deocamdată ocupată de Lisa Su, CEO a companiei.

Nu este clar cu cine va fi înlocuit Raja Koduri, sau dacă va fi măcar pus altcineva în această poziție. Cert este că AMD va continua să dezvolte noi tehnologii de grafică, Navi fiind pe drum, iar în următorii ani vom primi fără îndoială alte generații de GPU-uri. Dacă atunci Radeon încă va mai fi o proprietate a AMD, este o cu totul altă problemă.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Va recomand sa vedeți surse de programe scrise de indieni. O sa avem drivere mai bune la AMD si mai „slabe” la Intel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button