PC

Raja Koduri a plecat temporar de la conducerea Radeon Technologies Group

Radeon Technologies Group, divizia a AMD care se ocupă cu dezvoltarea plăcilor video, era condusă până mai recent de Raja Koduri. Dar acum acesta și-a anunțat retragerea din această poziție până la sfârșitul anului.

Acesta a luat o perioadă de sabatic de la Radeon Technologies Group, dorind să petreacă următoarele câteva luni alături de familia sa, deoarece lansarea plăcilor Vega de anul acesta a fost un proces foarte dificil care a necesitat câteva sacrificii în ceea ce privește timpul liber.

În lipsa lui, conducerea diviziei Radeon va fi preluată de către Lisa Su, CEO AMD. Koduri va reveni la companie în luna decembrie, când se va concentra pe pregătirea următorii generații de plăci video. Asta probabil va însemna că în absența lui nu vor fi disponibile modele noi, așa că în cazul în care vă așteptați la ceva de genul RX 680 bazat pe Vega, va trebui să așteptați până anul viitor. Nu că asta ar fi fost prea probabilă, atât de aproape de lansarea lui RX 580. 

Totuși, asta cam pune sub semnul întrebării și posibilitatea ca acel RX Nano să își facă apariția. Placa video cu pricina a fost zărită chiar înainte de prezentarea oficială a seriei RX Vega, una fiind înmânată fondatorului studioului Epic Games, dar AMD nu a scos nici un cuvânt despre ea de atunci.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button