Gaming

Cu Pokemon GO poti vana pokemoni in lumea reala

Update: Jocul s-a lansat si este un succes rasunator.

Update 2: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Uite cum poti descarca Pokemon Go chiar acum

Pokemon are milioane de fani in intrega lume, fani care viseaza sa vaneze pokemoni in lumea reala de ani de zile. Problema este ca astfel de creaturi imaginare nu exista printre noi. Asta pana recent, cand The Pokemon Company, studioul responsabil cu realizarea popularei serii de jocuri a anuntat Pokemon GO. Un titlu ce te pune sa vanezi creaturi folosindu-te de telefon, o bratara mai sofisticata si GPS-ul terminalului.

Nu exista foarte multe detalii despre proiect, dar ceea ce stim poate face fani sa astepte cu sufeltul la gura lansarea titlului, asta pentru ca acestia pot experimenta pentru prima data ce inseamna sa fi Ash Ketchum, personaj pe care multi dintre noi si-l aduc aminte din seria animata.

Jocul este dezvoltat in tandem atat pentru iOS, cat si pentru Android, scopul fiind sa vanezi pokemoni in lumea reala, Pokemon GO incurajand jucatorii sa iasa din casa si sa caute activ pokemoni pe strazile orasului, acestia fiind generati aleatoriu. ( Speram ca nu pe parbrizul unui TIR )Pokemon GO

Pe langa joc, acesta vine si cu o bratara ce se numeste Pokemon Go Plus, care teoretic este un dispozitiv conceput special pentru titlu, folosind conexiunea Bluetooth, alertand jucatorul prin conexiunea la telefon, GPS-ul, un led si o mica vibratie pentru a alerta un vanator ca un pokemon este in vecinatate.Pokemon GO

Ce este interesant, este faptul ca acestia se vor vana cu ajutorul ecranului telefonului, o imagine a pokemonului fiind supra-impusa peste lumea reala, acesta oferind impresia ca vaneaza un pokemon real. Daca acest concept este compatibil si cu Gear VR este foarte posibil sa vedem multe stiri legate de indivizi care si-au pierdut incisivii lovindu-se de stalpi in plina strada, pentru ca erau prea preocupati cu vanarea de monstri virtuali. Bine, daca Gear VR functioneaza mai mult de jumatate de ora fara sa se blocheze.

[Pokemon.com]

Articole asemanatoare

Back to top button