PC&Consoles

Uite cum poti descarca Pokemon Go chiar acum

Pokemon Go a fost lansat prin anumite regiuni ale lumii, dar publicul, care momentan este exclus, nu pare sa aiba rabdare sa incerce acest jocul. Acesta este primul dezvoltat in mod oficial pentru mobile cu voia Nintendo, iar asta s-a vazut, actiunile companiei sarind cu 10% din momentul lansarii.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Cine vrea cu orice pret sa joace Pokemon Go, inainte de lansarea sa oficiala, are cateva solutii. Chiar daca jocul este restrictionat la SUA, Australia, Noua Zeelanda si Japonia, nu este tocmai imposibil de accesat in alte locuri din lume.

Pentru a-l putea juca va trebui doar sa descarcati fisierul APK pentru varianta de Android al lui Pokemon Go, care s-a cam scurs pe internet in ultimele zile. Fisierul poate fi luat prin urmarirea acestui link de download. Daca va intrebati de nu cumva este vorba de piraterie, nu prea aveti motive de teama, fiind vorba de un joc gratuit, la care toate reclamele inca mai sunt intacte, la fel si micro-tranzactiile, nu incape discutie de piraterie.

Ca Nintendo s-ar putea sa restrictioneze accesul la servere pana cand jocul va fi lansat in mod oficial si in restul lumii, asta e alta treaba. Asa ca daca sunteti curiosi sa va apucati de vanati Pokemoni prin plaiurile mioritice, puteti face asta chiar acum… dar aveti grija pe unde mergeti, ca nu cumva sa ajungeti voi sa fiti vanati de Pokemoni mioritici, latratori.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button