PC&Consoles

Pokemon GO ajunge intr-un final in Europa … intr-un fel

Dupa o lansare selectiva se pare ca a venit si timpul europeanului sa se bucure de Pokemon GO intr-un mod oficial, fara sa fie nevoit sa acceseze site-uri de APK-uri sau sa faca artificii pentru al rula pe iOS.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Daca pana acum jocul a fost disponibil in Noua Zeelanda, Australia si Statele Unite, locuri in care a luat pe sus intreaga populatie, Nintendo a considerat ca este o idee buna sa blagosloveasca si populatia Europei cu acest joc.

Se pare ca si in Europa lucrurile sunt compartimentate, Nintendo urmand sa lanseze jocul intai in Germania, abia dupa urmand o serie de tari, Romania fiind uitata probabil ca tara a Europei, cel mai probabil pentru ca avem vampiri. Bagam de seama ca Nintendo o sa anunte si aceasta lansare la un moment dat.

Bine, la drept vorbind, Niantic nu au anuntat exact data in care Pokemon GO va fi lansat in Germania, anuntand doar faptul ca urmeaza sa fie lansat in Germania.

Conform dezvoltatorului, Niantic, jocul trebuia sa apara mult mai repede pe piata Europeana. Din pacate atat Nintendo cat si Niantic au cam fost prinsi cu pantaloni in vine, serverele abia, abia facand fata numarului mare de vanatori online, chinuindu-se la propriu sa rezolve problema si in acest moment. Speram ca intr-un viitor apropiat aceasta problema sa fie rezolvata.

Link-uri utile:

Cum descarci Pokemon GO pentru Android
Cum incepi cu Pikachu in Pokemon Go
Cum descarci Pokemon GO pentru iPhone

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button