Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cum descarci Pokemon GO pentru iPhone

/
/
/

Pana in prezent, cel mai usor mod de a accesa Pokemon GO era sa descarci aplicatia si sa o instalezi, asta daca nu te aflai in regiunile in care jocul a fost lansat.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Bine, atata timp cat ai un terminal Android, iOS-ul fiind un mediu mult mai etans, astfel de artificii fiind mai grele, dar nu imposibile, existand o metoda prin care un utilizator de iPhone sau iPad poate sa ruleze jocul. 

Pentru a face asta, trebuie sa pacalesti sistemul putin, fiind necesari cativa pasi pentru a rula Pokemon Go pe iOS. Astfel, primul tau pas este unul extrem de simplu:

  • Pacalirea iTunes-ului – Dupa cum am spus, app-ul este restrictionat la o serie de regiuni, iar pentru a-l putea descarca trebuie sa pacaleti iTunes ca esti din Statele Unite, Noua Zeelanda sau Australia.
    Pentru a face asta, trebuie sa intri in Settings, apoi sa apesi pe Apple ID si sa te deloghezi de pe contul tau curent.
  • Dupa ce ai iesit din cont, te duci inapoi in meniul Settings, apesi pe tab-ul numit Language & Region si iti selectezi de acolo regiunea ca fiind  Statele Unite, Noua Zeelanda sau Australia.
  • Daca jocul nu are optiunea de descarcare, trebuie sa mai faci inca un pas: Setarea unui nou Apple ID, care evident trebuie sa aiba una dintre tarile selectate ca „tara de origine”.  (Atentie, trebuie sa furnizezi o adresa reala. Sugeram o benzinarie sau hotel.)

Acesta este intreg procesul. O sa dureze in jur de 10 minute, dar dupa acest tracas o sa va puteti juca Pokemon GO in Romania pe iPhone. Distractie placuta la prind de Pokemoni!

Link-uri utile:
Cum descarci Pokemon GO pentru Android
Cum incepi cu Pikachu in Pokemon Go

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar