PC&Consoles

Cum descarci Pokemon GO pentru iPhone

Pana in prezent, cel mai usor mod de a accesa Pokemon GO era sa descarci aplicatia si sa o instalezi, asta daca nu te aflai in regiunile in care jocul a fost lansat.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Bine, atata timp cat ai un terminal Android, iOS-ul fiind un mediu mult mai etans, astfel de artificii fiind mai grele, dar nu imposibile, existand o metoda prin care un utilizator de iPhone sau iPad poate sa ruleze jocul. 

Pentru a face asta, trebuie sa pacalesti sistemul putin, fiind necesari cativa pasi pentru a rula Pokemon Go pe iOS. Astfel, primul tau pas este unul extrem de simplu:

  • Pacalirea iTunes-ului – Dupa cum am spus, app-ul este restrictionat la o serie de regiuni, iar pentru a-l putea descarca trebuie sa pacaleti iTunes ca esti din Statele Unite, Noua Zeelanda sau Australia.
    Pentru a face asta, trebuie sa intri in Settings, apoi sa apesi pe Apple ID si sa te deloghezi de pe contul tau curent.
  • Dupa ce ai iesit din cont, te duci inapoi in meniul Settings, apesi pe tab-ul numit Language & Region si iti selectezi de acolo regiunea ca fiind  Statele Unite, Noua Zeelanda sau Australia.
  • Daca jocul nu are optiunea de descarcare, trebuie sa mai faci inca un pas: Setarea unui nou Apple ID, care evident trebuie sa aiba una dintre tarile selectate ca „tara de origine”.  (Atentie, trebuie sa furnizezi o adresa reala. Sugeram o benzinarie sau hotel.)

Acesta este intreg procesul. O sa dureze in jur de 10 minute, dar dupa acest tracas o sa va puteti juca Pokemon GO in Romania pe iPhone. Distractie placuta la prind de Pokemoni!

Link-uri utile:
Cum descarci Pokemon GO pentru Android
Cum incepi cu Pikachu in Pokemon Go

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button