PC&Consoles

Overwatch primește conținut nou

Din moment ce World of Warcraft primește servere vanilla, un expansion nou și StarCraft 2 va fi în curând gratuit, era de așteptat ca Blizzard să anunțe și ceva conținut suplimentar pentru Overwatch.

La BlizzCon compania a dezvăluit atât o hartă nouă pentru popularul simulator de „Hei, chestia asta nu era distractivă anul trecut?”, alături de un personaj cu totul nou. Harta este pe cât de Blizzard se poate, având numele BlizzardWorld. Aparent, studioul există în lumea lui Overwatch și-a reușit să atingă un nivel de popularitate demn de Disney, deschizând propriul parc de distracții  în care sunt îngrămădite atracții cu Diablo, World of Warcraft, StarCraft, până și câte o referință la Lost Vikings. Harta cea nouă va fi disponibilă în curând pe serverul public de testare, iar de anul viitor chiar va fi în joc pentru toți.

Apoi avem parte și de un nou erou de suport, sub forma lui Moira.

Această fostă agentă a Blackwatch este un erou de suport, cu abilități de vindecare. Nu este un healer dedicat, având și talente ceva mai ostile, precum furtul vieții inamicilor sau lansarea unui glob care va ricoșa de toți pereții pentru a nimici oponenții. Acest glob mai poate și vindeca aliații. Moira se mai poate teleporta pe distanțe scurte și ca abilitate ultimată lansează o rază ce vindecă orice aliat din calea sa și rănește orice inamic întâlnește, indiferent dacă se află sau nu în spatele unui scut.

Moira încă nu are o dată la care va fi disponibilă pentru publicul larg, sau când va intra în testare.

[Gamespot, PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button