PC&Consoles

World of Warcraft: Battle for Azeroth a fost anunțat

BlizzCon nu ar fi complet, dacă nu ar oferi și noi detalii despre un nou expansion pentru World of Warcraft. Battle for Azeroth trimite jucătorii într-o aventură pe mare spre insulele Kul Tiras și Zandalar, așa cum a prezis comunitatea. Este un expansion cu o tematică nautică, care reaprinde conflictul dintre Alianță și Hoardă, în timp ce jucătorii își urmează parcursul spre nivelul 120.

În Battle for Azeroth fiecare facțiune se grăbește să găsească noi recruți, înainte de a-și declara război una alteia. Alianța intenționează să-ți unească forțele cu Kul Tiras, tărâmul de baștină al Jainei Proudmoore. Între timp, Hoarda se aventurează spre junglele din Zandalar, pentru a recruta trolii de partea lor. După ce v-ați recrutat aliații, fiecare facțiune va începe asaltul asupra insulei inamice.

Conform ciclului de expansion-uri, Battle for Azeroth nu va aduce nicio clasă nouă. Dar vor fi totuși introduse noi rase sau, mai degrabă, variații ale celor vechi. Odată ce veți fi obținut suficientă reputație cu oricare dintre Lightforged draenei, Highmountain tauren, Nightborne, Void elves, Dark Iron dwarves sau Zandalari trolls, puteți debloca caracteristicile estetice ale acestora și veți avea ocazia să duceți un nou caracter până la level 120 pentru a câștiga un set nou de Heritage Armor.

Battle for Azeroth va avea și unele aventuri specifice. Island Expeditions sunt o activitate hibridă PVP / PVE, în care grupuri de trei jucători explorează insulele necunoscute într-o goană după resurse. Aceste evenimente sunt dinamice și vor introduce noi provocări pe măsură ce vă propuneți să învingeți cealaltă fracțiune și să alimentați efortul de război.

Warfronts sunt o idee chiar și mai grozavă, care se inspiră din jocurile de strategie Warcraft anterioare. Grupuri de 20 își vor uni forțele și vor lansa un atac pentru a captura locațiile strategice cheie. Veți conduce atacul însoțiți de o hoardă de soldați sub comanda voastră pe măsură ce asediați avanposturile și luptați cu comandanții inamicului. Acestea sunt toate în plus față de dungeon-urile obișnuite și raidurile pe care jucătorii le vor căuta.

Expansion-ul scoate din joc artefactele introduse odată cu Legion, dar în locul lor va fi un sistem similar, în care veți avea acces la o nouă resursă numită Azerite, folosită pentru a vă personaliza armura și noile caracteristici legate de partea estetică.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button