PC&Consoles

Blizzard a anunțat servere vanilla pentru World of Warcraft

La BlizzCon 2017, Blizzard a anunțat World of Warcraft: Classic, o revenire la zilele glorioase ale jocului, când nu era încă niciun expansion lansat pentru el.

Aparent, să readucă jocul la forma sa vanilla a reprezentat o provocare tehnică destul de mare pentru Blizzard, așa cum declară și vicepreședintele J. Allen Brack:

Acesta este un efort mai mare decât v-ați putea imagina. Dar suntem dedicati pentru a putea oferi o experiență autentică, clasică, la nivelul de calitate Blizzard.

Trailerul lui World of Warcraft: Classic este scurt și drăguț, iar Blizzard nu a oferit absolut niciun detaliu despre ce ar putea să însemne. Cu siguranță aveți o grămadă de întrebări, care momentan vor rămâne fără răspuns.

Blizzard nu oferă nicio informație concretă despre data de lansare, deci nu cred că este încă momentul să ne entuziasmăm prea tare. În stilul lor caracteristic, Blizzard ar putea lansa un joc și la câțiva ani după anunțul oficial.

Singurele informații existente în acest moment provin din trailerul de mai jos.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button