TelefoaneTech&IT

Cei de la Oppo spun că nu renunță la Germania, chiar dacă au interdicție să vândă anumite telefoane

După ce vânzările de smartphone-uri Oppo au fost interzise în Germania din cauza unui patent asupra căruia aceștia nu aveau drepturi, compania spune că va continua să își păstreze baza din Europa în Germania, lucru care a fost declarat de către Billy Zhang, vicepreședintele firmei.

În urma unui proces legat de un patent de tehnologie 5G deținut de cei de la Nokia, compania le-a interzis celor de la Oppo să își vândă smartphone-urile pe teritoriul Germaniei. OnePlus, care a devenit anul trecut un sub-brand al companiei Oppo, și-a suspendat de asemenea vânzările în Germania.

Cei de la Realme, un brand care se află sub aceeași companie care deține și Oppo, Vivo și OnePlus, denumită BBK, spun că urmăresc îndeaproape situația cu care Oppo se confruntă în Germania, lucru declarat de către președintele companiei, Madhav Sheth.

„Angajamentul nostru pe termen lung față de piețele din Europa și Germania rămâne același. […] Nu există niciun impact asupra locației unde ne desfășurăm activitatea, iar birourile noastre din Germania, adică locul unde centrul nostru european este localizat, vor funcționa în mod normal. […] Avem cu siguranță aspirații mari pentru Europa. Vom continua să creștem, și vrem să fim în top trei sau top cinci într-o mulțime de țări.”

Billy Zhang, vicepreședintele Oppo

Oppo sunt responsabili pentru un procent de 5% din vânzările de smartphone-uri din Europa din al doilea trimestru al acestui an, fiind pe locul patru după Xiaomi, Samsung și Apple, conform site-ului counterpointresearch.com. Compania poate să-și vândă în continuare produsele în Germania, doar că unele device-uri, adică cele care folosesc tehnologia 5G patentată de Nokia, au trebuit să fie puse pe pauză.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button