TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Oppo ar putea lucra la un telefon cu împăturire multiplă

La scurt timp după ce am făcut cunoștință cu Find N, Oppo dă semne că lucrează la un nou model de smartphone pliabil. De data aceasta, este vorba despre un sistem care permite un fel de împăturire dublă, oferind mai multă flexibilitate în utilizarea modului de camere.

Prin brevetul realizat de producător se indică modul în care cea de-a doua balama îi permite părții cu modulul de camere să fie pliată în interiorul carcasei. Asta oferă posibilitatea de a te folosi de camerele principale fie pentru selfie-uri, fie pentru diverse unghiuri de fotografiere.

Oppo brevet foldable

Brevetul a fost publicat pe site-ul Administrației Naționale pentru Proprietățile Intelectuale din China. În teorie, smartphone-ul cu pricina se vrea a fi un competitor direct al lui Galaxy Z Flip 3, iar Oppo jonglează cu diferite elemente care să-i ofere telefonului mai multe avantaje.

Se mai spune și că dispozitivul va beneficia de un ecran extern, auxiliar, cu încă o cameră de selfie în stil punch-hole, iar ce design în sine, se vorbește despre simetrie în ceea ce privește butoanele și portul USB-C.

Oppo brevet foldable

Da, asta nu înseamnă neapărat și că telefonul va vedea lumina zilei sau că își va păstra alcătuirea descrisă în documente. Nu există încă nicio informație despre apariția vreunui prototip din partea Oppo, însă îmi pare că piața foldable începe să aibă parte de tot mai mulți jucători cu idei interesante.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button