TelefoaneRSS PaginaDeMedia

OPPO Find N vrea să se ia la trântă cu Samsung Galaxy Z Fold 3

Telefoanele pliabile deja nu mai sunt o minune inginerească, iar dovada o fac modelele unor producători precum Huawei, Xiaomi, Motorola și, cel mai faimos exemplu, Samsung. De fapt, Samsung este pe cale să primească la ușă un rival neașteptat, adică OPPO Find N. Chinezii au preferat să lucreze încet și meticulos, fără să grăbească lucrurile, și tocmai de aceea au fost necesari ani buni până când Find N să poată ieși în lume de pe benzile de asamblare.

Lansarea lui Find N a fost anunțată de Pete Lau, co-fondator al OPPO și președinte al OnePlus. Într-o postare, acesta menționează că dezvoltarea modelului pliabil a durat patru ani, prototipul fiind pregătit pentru testare în aprilie 2018, doar că OPPO a reușit să-l țină bine ascuns.

OPPO Find N învață din greșelile inamicilor

Lau precizează că actualul OPPO Find N este parte din a șasea generație de astfel de smartphone-uri și că intenționează să devină fundația pentru clădirea unei noi ere a telefoanelor inteligente. Pe partea de construcție, OPPO se laudă că Find N a fost rafinat și îmbunătățit în tot ceea ce vizează durabilitate, flexibilitate și așa-zisul „șanț” din mijlocul ecranului atunci când telefonul este împăturit

Teaser-ul de mai sus ne oferă câteva indicii despre OPPO Find N. Ce-i drept, chiar dacă este cam butucănos, telefonul pare destul de elegant, doar că dezvoltatorii s-au abținut din a oferi alte informații legate de prețuri, disponibilitate și specificații.

Sunt convins că mulți curioși vor dori să afle mai multe despre ecranul principal și cel secundar, dar și despre specificațiile foto, dar uite că OPPO ne-a ținut în beză atâta vreme încât parcă nu se mai satură de asta. Putem fi siguri doar că telefonul va fi prezentat oficial pe 15 decembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button