Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Noul Skype este mai sensibil cu bateria telefonului tau

/
/
/
/
image
img

SkypeWomanNoul Skype este mai „sensibil” cu bateria telefonului tau, avand acum in prim plan conservarea acesteia, prelungind astfel utilizarea terminalului mobil atunci cand ai deschisa o conexiune la net. In aceasta privinta, noul update Skype 4.7 pentru Android, pare sa fie un salt inainte din partea companiei detinute de Microsoft.

Ideea de baza de la care s-a plecat cu acest nou update, era faptul ca utilizatorul rula aplicatia in fundal pe tableta sau telefon, Skype-ul cosumand mai multa baterie decat avea nevoie. Pentru a echilibra consumul bateriei, au fost inchise anumite notificari, precum cele pentru grupuri si s-a umblat putin si la felul in care aplicatia acceseaza conexiunea la internet. Potrivit celor de la Skype, acesta este un update minor, urmand ca intr-o viitoare versiune sa se rezolve toate problemele legate de performanta si baterie, astfel, lasand utilizatorul sa se joace cu cel putin jumatate de ora in plus Flappy Bird.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar