Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noile modele de MacBook Pro au o membrană de silicon sub taste

/
/
/

Am anunțat anterior la sfârșitul lunii iunie despre recunoașterea de către Apple a problemelor la tastaturile cu mecanismul de tip fluture din laptopurile MacBook Pro. Compania, presată de clienți, a oferit servicii gratuite de întreținere și reparații tuturor laptopurilor care au fost echipate cu acest model, de când au fost introduse.

La sfârșitul săptămânii trecute, Apple a lansat noile laptop-uri MacBook Pro cu procesoare de până la 6 nuclee și 32 GB de memorie, afișaj True Tone și chip Apple T2 (pentru o securitate sporită). O altă îmbunătățire evidențiată în mod oficial se referea la tastatură. „Spațiul dumneavoastră de lucru tocmai a devenit mai silențios„, a scris Apple. A continuat să repete avantajele pretinse ale mecanismului fluture comparativ cu un mecanism tradițional de tip foarfece: „de patru ori mai multă stabilitate a tastelor… cu un confort sporit„, dar nu a menționat nimic despre abordarea problemelor recente legate de particulele de praf care pătrund sub taste.

iFixIt, renumit pentru tehnicile sale meticuloase de depanare, a dorit să verifice noua tastatură îmbunătățită. Site-ul a declarat că a fost prea entuziasmat să mai rețină această știre pentru articolul său complet de analiză, astfel încât a publicat un articol chiar înaintea sfârșitului de săptămână. În articol s-a concretizat că „noua tastatură mai silențioasă a celor de la Apple este de fapt o manevră subtilă pentru a rezolva problemele de fiabilitate ale tastaturii„. Un alt site tehnic respectat, Thurrott.com, consideră că membrana de silicon este o „tentativă groaznică” pentru rezolvarea problemelor de tastatură.

După cum puteți vedea în poza de mai sus, Apple a acoperit partea principală a mecanismului comutatorului fluture cu o membrană subțire de silicon. Apple a patentat anterior o tehnologie concepută pentru a „preveni și / sau a atenua infiltrarea agentului contaminant”. Totuși, coincizând cu lansarea noului MacBook Pro, Apple a declarat pentru The Verge că „această nouă tastatură de generația a treia nu a fost concepută pentru a rezolva aceste probleme„.

Va fi interesant să aflăm dacă Apple a rezolvat problema de infiltrare a prafului. Pentru ca acest lucru să fie constatat în viața reală, testele de utilizare ar putea dura câteva luni. Ne-am putea întreba și cât de rezistentă este această membrană. iFixIt va supune noua tastatură anumitor teste de infiltrare în cursul acestei săptămâni.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar