GamingRSS PaginaDeMedia

Neil Druckmann vrea să dezvolte jocuri bazate pe diferite francize – The Punisher și Half-Life sunt printre primele idei

În cazul în care nu știați, Neil Druckmann este băiatu’ ăla care v-a adus The Last of Us, printre cele mai emoționante și mai bine făcute jocuri.

În calitate de game writer și director, Neil Druckmann pune la cale niște proiecte la fel de ambițioase. Astfel, pe lângă un posibil The Last of Us 3, sufletul petrecerii din cadrul Naughty Dog intenționează să obțină drepturile pentru dezvoltara unor jocuri bazate pe francize populare, plecând de la benzi desenate și anime, până la serii de jocuri deja existente.

Întrebat pe Twitter în legătură cu acest aspect, Druckmann a ales cinci francize pe care ar dori să le transpună într-o serie de jocuri: Punisher, Half-Life, Ghost Rider, Hotline Miami și Cowboy Bebop.

Alegerile sunt foarte interesante și au potențial. Dar, în cele din urmă, totul se rezumă la cum își joacă Sony și Naughty Dog cărțile. Drepturile pentru nume de genul se obțin destul de greu și, odată ce le-au obținut, studiourile au mari șanse să dea cu bâta-n baltă.

N-ar fi cazul lui Neil Druckmann. Un game writer cu atenție la detalii și timpul, pasiunea și resursele investite se oglindesc perfect în jocurile The Last of Us.

Sunt sigur că mulți dintre voi doresc să vadă cu ce s-ar mânca un joc cu Frank Castle/The Punisher (câtă vreme pufuleții nu-l retrag din universul Marvel…) sau o continuare pentru Half-Life, dar asta implică multă hârțogăraie și un roadmap bine definit. Neil Druckmann ar putea face o treabă foarte bună dacă ar reuși să obțină drepturile pentru francizele ochite. Până atunci, băiatul nostru este ocupat cu serialul The Last of Us aprobat de HBO.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button