MORE

Lovitura de teatru: Amazon va cumpara Twitch!

Mda, dupa agitatia globala si redactionala, aceasta din urma cam la aceiasi parametri cu cea globala, dat fiind ca la auzul vestii ca Google va cumpara Twitch, colegul Andrei Ene era sa-si manance tastatura, aflam ca „s-a schimbat schimbarea”, dupa cum probabil multi dintre voi stiu deja! Sperantele Google de a cumpara Twitch s-au spulberat dupa ce au aparut temeri ca achizitia ar putea viola legile antitrust, din cauza de…Youtube. Adica Youtube este deja destul de popular cat sa constituie…un monopol.

Probabil multi useri au respirat usurati, si Ene in mod sigur, ei exprimandu-si la momentul anuntului Google temeri presante: cum ca Google ar incepe sa implementeze „in carne vie” regulile sale privind copyright-ul, reguli, haideti s-o spunem elegant, nu foarte agreate de catre utilizatorii de Youtube. Colegul Ene a scris mult si intr-un registru vast, de la tragic, trecand prin ingrijorat si pana la furios (spume la gura) pe acest subiect, articole pe care le gasiti aici, aici si aici. Ca sa nu plezneasca Ene de bucurie…nu l-am lasat sa scrie despre aceasta schimbare fericita de situatie (ce oameni rai!!!). Plus ca e in concediu 🙂 Oricum, in mod sigur va pregateste inca un roman fluviu pe acest subiect.

Oricum, pe scurt ideea este ca Amazon s-a oferit sa plateasca miliardu’ si sa-si adjudece cei 55 de milioane de useri de pe Twitch. Cel mai probabil tranzactia va fi perfectata, neexistand impedimente legale ca in cazul Google. Ce va face Bezos in continuare cu Twitch, nu se stie inca. Dar la ce potential are Twitch, probabil va gasi el ceva! We’ll keep you updated.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close