MORE

Twitch renunta la limitarea highlight-urilor si da inapoi!

Dupa minirevolta de saptamana trecuta, Twitch renunta la limitarea highlight-urilor si da inapoi! Ba mai mult, adauga si o metoda de a face apel la un copyright strike pentru cei care au probleme cu noul sistem de Video on Demand!

Dupa o serie de scuze publice din partea CEO-ului si un Reddit AMA care nu a mers „conform planului”, Twitch si-a dat seama ca noul sistem a fost, iar acestea nu sunt cuvintele noastre ci ale celor care au postat: „Dezastruos, lamentabil, cretin, stupid, idiot, anti-consumator, primul cui in cosciugul Twitch” si lista continua.

Emmett Shear a facut cativa pasi inapoi, nu de alta, dar trebuia sa vada dezastrul, realizand ca multe dintre decizii au fost luate in graba si pot afecta functionarea fluenta a site-ului, mai mult, Twitch a renuntat la limitarea timpului in care poti sa salvezi si sa stochezi highlight-urile stream-ului tau, lucru care s-ar putea sa bucure pe multi.

Poate ca Twitch isi da seama ce greseli face si poate nu doresc inca sa ajunga un nou Youtube. Pe de alta parte, noi, aici la Zon@, nu credem in Zana Maseluta, Zanul Camatar, Iepurasul de Paste si Mos Gerila.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button