Tech&IT

Acum poți cumpăra o licență pe viață la Microsoft Office pentru $40

Luna noiembrie nu vine cu reduceri doar în perioada de Black Friday, iar acum poți cumpăra o licență de Microsoft Office 2021 pe care să o folosești toată viața pentru doar 40 de dolari. Valabil atât pentru versiunea de Windows cât și pentru cea de Mac, acest preț reprezintă o ofertă foarte bună dacă încă nu ai deja cea mai folosită suită de aplicații din lume.

Dar ce primești, mai exact, când cumperi această licență de Office? Cu ajutorul link-urilor de download și a codurilor pe care le primești pe mail vei avea acces la: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher și Access, pentru varianta de Windows. Pe Mac primești tot în afară de Publisher și Access, două programe care nu sunt disponibile pe sistemul de operare al celor de la Apple.

Înainte să sari cu mouse-ul pe butonul de buy, trebuie să menționez două lucruri. Primul este acela că această licență de Office poate fi activată doar pe un singur cont Microsoft, ceea ce înseamnă că nu poți să le dai și prietenilor să folosească același cod cu tine. Al doilea este că acest discount nu vine direct de la Microsoft, iar licențele sunt cumpărate de la site-ul nerdused.co.uk, prin intermediul site-ului Cult of Mac, o publicație cu renume și cu o experiență bună în domeniu.

Ținând cont că prețul întreg al acestui pachet este în jur de 350 de dolari, reducerea de 88% este cea mai bună pe care am văzut-o vreodată. Oferta se termină în trei zile, așa că dacă vrei să îți calculezi bugetul lunar de acasă în Excel sau ai nevoie de anumite aplicații pentru școală sau muncă, trebuie să te grăbești. Las aici și link-ul.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. IMHO Microsoft 365 e o alegere MUUUULT mai avantajoasa. Daca pentru business poate fi o discutie (dar nici in cazul acesta nu as ezita) pentru home nici nu exista termeni de comparatie – M365 family pack acopera 6 users cu cate 1T onedrive inclusi pentru fiecare. Eu asta folosesc de 5 ani si imi achizitionez cate o 1y subscription de BF (anul trecut tot „pachetul” a costat 320 RON, adica 10.78 EUR/user/an). De prisos sa mentionez ca 1T stocare cloud exced nevoile mele asa ca nu mai platesc nimic pentru storage niciunui alt provider. Plus versiunile desktop ale aplicatiilor Office, plus security samd (nici nu am explorat exact ce mai contine subscriptia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button