Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Microsoft Office a primit suport pentru procesorul Apple M1

Apple a riscat mult cand a facut trecerea de la Intel la un procesor dezvoltat in-house. Printre cele mai mari temeri ale utilizatorilor s-a numarat insa suportul pentru aplicatii. Se pare ca piata s-a miscat destul de repede, astfel pe zi ce trece vedem din ce in ce mai multe aplicatii care primesc suport pentru Apple M1. Cea mai noua aditie este suita Microsoft Office care vine fix de la rivalul de pe piata sistemelor de operare.

Schimbarile nu par sa se opreasca aici. Alaturi de suportul pentru procesorul Apple M1, suita de aplicatii a primit si un facelift. Acesta urmeaza indeaproape liniile de design ale lui macOS Big Sur si trebuie sa recunosc ca fata de Windows 10, arata ca o gura de aer proaspat. Apple a imbratisat un design minimalist cu accent pe functionalitate, in timp ce Microsoft pare ca avanseaza foarte greu pe propriul sistem de operare; cel putin in aceasta directie.

Noua actualizare pentru Microsoft Office nu elimina insa suportul pentru modelele vechi de procesoare. Alaturi de suportul pentru MacBook-urile cu Apple M1, suita software poate fi actualizata si pe laptopurile cu procesoare Intel. Si sub forma unei premiere, Outlook pentru Mac va suporta de acum si legarea de conturi iCloud. In acest fel, iti vei putea gestiona toate mail-urile dintr-o singura aplicatie.

Lucrurile par sa se miste in directia buna si la o viteza destul de mare pentru Apple M1 si noile generatii de produse ce folosesc acest procesor. Compania a riscat, insa putem vedea inceputul a ceva foarte interesant. Cine stie, poate o noua era a procesoarelor, care va vedea piata separata intre ARM si X86.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button