IFA 2022TECH

LG își flexează display-urile la IFA 2022 Berlin

A treia noastră zi la IFA Berlin este o adevărată cursă contracronometru, având de parcurs câțiva km între standurile pe care le aveam de vizitat. Bine, asta și faptul că am stat destul de mult la standul LG din cadrul expoziției.

Am avut și de ce: unul din produsele prezentate este LG FLEX Oled (LX3). Acesta este un monitor de 42 inch care elimină nevoia de a alege între un display curbat (pentru gaming) și unul plat (pentru multimedia și muncă). Prin apăsarea câtorva butoane, acesta își poate schimba sau chiar elimina complet curbura și poate astfel să fie folosit în mai multe scenarii. Ca de obicei, Marinake vă spune mai multe despre acest monitor, dar și despre celelalte dispozitive de gaming de la standul LG.

Tot aici am găsit și laptopurile din gama LG Gram,  produsele LG pentru lifestyle, căștile Tone Free TF8 cu certificare IP67 lansate acum o lună, frigiderele InstaVievw Door-in-Door și Side-by-Side (care își schimbă culoarea în funcție de preferințele utilizatorului) dar și televizoarele QNED 8K MiniLed. Acestea din urmă sunt televizoarele flagship ale producătorului coreean și combină tehnologiile Quantum Dot, NanoCell și Mini LED pentru a crea imagini excepționale.

Cel mai mare TV OLED din lume este la standul LG din IFA 2022

Ca să aveți imaginea completă (pun intended), am văzut la standul LG și cel mai mare TV OLED făcut vreodată. Acesta are o rezoluție de 7680 x 4320 (4K), o diagonală de 97 inch (246 cm) și va avea un preț în Euro cu cinci cifre. Nu e suficient de mare diagonala? Puteți atunci merge pe tehnologia LED atunci, pentru că LG a adus la IFA Berlin și cel mai mare TV micro LED 4K, cu o diagonală de 136 de inch (345 cm).

Ultima secțiune a standului pe care am vizitat-o a fost cea de gaming, un arcade room plic de controllere, monitoare dar și old-school  arcade machines pe care puteai să joci mai multe titluri mai vechi. Marinake va vorbi mai pe larg despre dispozitivele de gaming ale LG, dar până atunci vă las cu niște poze de la standul din IFA și cu promisiunea că revenim cât de curând cu noutăți de la Huawei, Honor și mulți alții.

Nu uitați să dați Follow canalului de YouTube Zona, paginii de TikTok și celei de Instagram, pentru că acolo postăm conținut diferit care cu siguranță vă va plăcea.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button